Ben je werkzaam in de beautybranche en wil je graag een zakelijke bestelling plaatsen? We helpen je graag met salonbenodigdheden, professionele haarverzorging en beauty tools. Ook kun je bij ons terecht voor wederverkoop producten in jouw kapperszaak of schoonheidssalon. Kleine bestellingen kun je via de website plaatsen en voor B2B inkopen kun je contact opnemen via info@elithair.nl 

Hoe kan ik een zakelijke bestelling plaatsen?

Je kunt als professional of bedrijf een zakelijke bestelling bij ons plaatsen met of zonder een account. Verder is het belangrijk dat je de bedrijfsnaam, KvK-inschrijving en btw-nummer tijdens het bestelproces invult voor de facturatie. Wil je een grote bestelling plaatsen voor bijvoorbeeld wederverkoop of zakelijk gebruik? Helaas hebben we nog geen apart inloggedeelte voor zakelijke orders. Stuur ons daarom een e-mail op info@elithair.nl om een bestelling te plaatsen of offerte aan te vragen. We helpen je graag verder. 

Kan ik ook een btw-factuur ontvangen?

Uiteraard! Als je met een account bij ons hebt besteld, kun je eenvoudig de factuur downloaden op je persoonlijke pagina. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@elithair.nl. We kunnen je het snelste helpen als je ook meteen je achternaam en het ordernummer of de datum vermeld.

Is het mogelijk om via overschrijving te betalen?

Wil je betalen via overschrijving? Dat is geen probleem! Als je akkoord gaat met de offerte kunnen we je van te voren een factuur opsturen. Bestel je via de webshop dan kun je er ook voor kiezen om het bedrag over te schrijven op onze rekening en ontvang je automatisch een factuur in je account.

Let op: helaas is het bij ons niet mogelijk om te kopen op rekening en achteraf te betalen.

Heb je nog vragen?

We helpen je graag verder. Neem voor persoonlijk contact, meer informatie of een offerte contact op via +31 6 of info@elithair.nl.