Hoera, Elithair bestaat een jaar!

 
Elithair bestaat een jaar en daar proosten we op! Het was een bewogen jaar en er kwam meer op ons dan we van tevoren hadden kunnen voorzien. De eerste bestellingen werden al geplaatst voordat we daadwerkelijk geopend waren en deze positieve start heeft ons alleen maar meer gebracht! Desondanks hebben we voor de nodige uitdagingen gestaan en hadden af en toe moeite om alles bij te houden. Zeker rond de feestdagen in december hebben we het behoorlijk druk (en gezellig) gehad. Toch zijn het vooral veel leerzame en leuke momenten geweest en gaat alles nog steeds goed.  

Elithair VJ

We kregen een 9.8 als beoordeling van onze klanten 

Van onze klanten krijgen we gemiddeld een 9.8 als cijfer. Voor onze service en de producten zelf! Ook dat is veel meer dan we van tevoren hadden kunnen hopen, maar uiteindelijk wel ons streven! Ons motto is niet voor niets ‘highlight your day’. We geloven namelijk dat belangrijk is om iedere dag stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent en om te genieten van de kleine dingen. Het vieren van ons eenjarige bestaan is bijvoorbeeld een prachtige mijlpaal, maar onderweg hebben we al veel kleine mijlpalen mogen vieren! 

Iedere dag blij zijn en het vieren van grote en kleine mijlpalen 

Onze eerste, tiende, vijftigste en honderdste bestelling zijn daarvan een voorbeeld. Ook de eerste, vijfde en tiende uitmuntende beoordeling waren een klein feestje waard. Net zoals bijvoorbeeld toen onze website online kwam, onze nieuwe website online kwam en de nieuwe visitekaartjes die op dit moment worden ontworpen. En zo zijn er nog veel meer mooie momenten geweest. Toch maakt ons hart nog steeds bij alles dat we doen een klein sprongetje van geluk. Het is namelijk geweldig om iedere dag te mogen doen waar je blij van wordt en we hopen onze dromen steeds meer vorm te mogen geven.  

Een gratis cadeautje en kans op een cadeaubon van Elithair 

Om het succes van ons eerste jaar te vieren voegen we deze week (01-05-2020 tot en met 08-05-2020) bij iedere bestelling boven de vijfentwintig euro gratis een cadeautje toe. Onder onze nieuwsbriefabonnees verloten we ook een cadeaubon t.w.v. vijftig euro (schrijf je dus snel via deze link in als je dat nog niet hebt gedaan). We stellen de winnaar aan het eind van deze week per mail op de hoogte. Zonder jullie hadden we namelijk niet zo snel al zo ver kunnen komen. We bedanken je daarom vanuit ons hart en hopen je nog veel vaker terug te mogen verwelkomen. Ten slotte willen we daarom proosten op gezond haar, het leven en op jou. Gewoon, omdat je dat verdient!  

 

close

5,-

Vijf euro korting

Schrijf jezelf in op onze nieuwsbrief om direct de korting te ontvangen en blijf ook in de toekomst als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en promoties.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Dit bericht is gepost in Soul. Bookmark de link.