Onze passie

Contact

Wij zijn opgegroeid in de kapperswereld en hebben jarenlang een beautysalon in het hart van Istanbul gehad, terwijl we in verschillende landen trainingen en opleidingen hebben gevolgd. Toch was het, met veel passie en liefde voor uiterlijke verzorging, tijd voor een nieuwe uitdaging en besloten we om ons hart te volgen. Wij geloven namelijk dat ons uiterlijk vertoon ons innerlijk behoort te reflecteren en daarom staan we nu met Elithair.nl klaar om je te helpen met het beste uit jezelf te halen!

9.8/10

Algemene Beoordeling

Onze missie

Wij doen er alles aan om je te helpen er goed uit te zien en de beste versie van jezelf te zijn. Daarbij proberen we maatschappij, natuur en persoonlijke verzorging met elkaar verbinden, voorzien van een vleugje glamour. Daarom willen we niet per se aan het modebeeld voldoen, maar besteden we aandacht aan kleine details. We kijken bijvoorbeeld naar individuele behoeftes en wensen om persoonlijk advies te kunnen geven. Een belangrijk element hierbij is dat jij jezelf goed voelt. Uiterlijke verzorging is immers de fysionomie van de mens en laat zien wie jij bent en wat je belangrijk vindt. En het zijn tenslotte details en nuances zijn die kleur aan het licht geven. 

Bekijk ons magazine

Beauty with impact

Vrijwel al onze producten komen uit Turkije en omliggende Arabische landen met een lange geschiedenis van baden en schoonheidsrituelen. Producten uit deze landen worden namelijk vaak gemaakt op basis van veganistische en plantaardige oliën en extracten in plaats van dierlijke vetten of lipiden. Een groot deel van onze producten is daarom natuurlijk, duurzaam, halal en/of vegan. Dit betekent niet vanzelfsprekend dat alle producten op Elithair.nl dat ook voor 100% zijn. Dat is in deze sector namelijk niet heel makkelijk en het staat iedereen immers vrij om zelf keuzes te maken. Bovendien draait het uiteindelijk allemaal om balans. Toch proberen we te streven om zoveel mogelijk milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We maken daarom bewuste keuzes en handelen waar mogelijk is. Zelf geloven we namelijk niet alleen dat de kracht van de natuur met haar botanische kruiden, planten en bloemen wonderbaarlijk groot is en nog veel geheimen voor ons herbergt, maar ook dat ze alles biedt wat we nodig hebben voor een gezond en gelukkig leven.

Onze visie

In deze hectische wereld draait het vaak om imago. De manier waarop je eruit ziet is daardoor essentieel onderdeel van hoe mensen je zien. Bovendien heeft je uiterlijk veel invloed op hoe jij jezelf voelt. Toch draait mooi zijn uiteindelijk vooral om het volgen van je hart, intuïtie en passie. Om iets te creëren dat laat zien, voelen en zijn is het daarom belangrijk om te kijken naar de individuele gelaatstrekken, huidtype en haarstructuur om jouw unieke persoonlijkheid naar voren te laten komen. Je uiterlijk is namelijk het verlengde wie jij bent en het maakt niet uit welke kleur, lengte, maat of vorm jij van nature hebt. Zolang je maar gezond en krachtig bent, zul je glanzen en stralen!

Ontdek ons aanbod
close

5,-

Vijf euro korting

Schrijf jezelf in op onze nieuwsbrief om direct de korting te ontvangen en blijf ook in de toekomst als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en promoties.

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.