BLIJF OP DE HOOGTE
Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en exclusieve nieuwtjes. Ook verloten we iedere maand een cadeaubon onder onze nieuwsbriefabonnees en ontvang je regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen.

BLACK FRIDAY: 15% KORTING OP HET HELE ASSORTIMENT MET DE CODE: BLACKFRIDAY

VOOR 12.00 UUR BESTELD, IS DEZELFDE DAG VERZONDEN | VERZENDKOSTEN SLECHTS €1,95 | VANAF €20. GRATIS VERZENDING | BOVEN DE €35 ONTVANG JE OOK EEN KLEINE VERRASSING

Behind the chair

Over ons

Elithair

Beauty with Impact

About us

Wij zijn opgegroeid in de kapperswereld en hadden jarenlang onze kapsalon in het hart van Istanbul, terwijl we de wereld over zijn gereisd om trainingen en opleidingen te volgen. Maar met grote passie en liefde voor het kappersvak, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. We besloten we om ons hart te volgen en neer te strijken in Nederland. Nu zijn we er voor al je haarwensen en -behoeften! We bieden daarom een groot assortiment hulpmiddelen, haarverzorging, haarstyling, haaraccessoires en andere haarproducten voor de beste behandeling van glanzend en gezond haar. Het is mogelijk om bij ons als particulier te bestellen, maar ook voor professionals staan we klaar!


Op de achtergrond hebben we bovendien een ervaren team aan kappers, stylisten en technici dat niet alleen met ons meedenkt, maar ons ook regelmatig meehelpt. We hebben kennis, ervaringen en relaties, die we afgelopen jaren hebben opgebouwd, gebruikt om een concept te creëren waarmee we voor het allerbeste streven. Hierdoor kunnen wij de beste haarproducten en service aanbieden en goed, gepast advies geven, voor het haar van uw dromen. Omdat we allemaal gezond, lang en volumineus haar willen! We proberen de keuzes die we maken zoveel mogelijk op de doelstellingen van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties (VN) te baseren. Dit zijn doelen voor wereldwijde duurzame ontwikkeling. Elithair focust zich voornamelijk op de doelen 4, 5, 8, 12 en 17 en probeert zo stap voor stap een steentje aan een betere wereld bij te dragen.

Please get in touch.

We would love to hear from you.

  About Our Philosophy

  Als ervaren en gekwalificeerde kapper en stylist, is het belangrijk om mensen goed te helpen met hun uiterlijke verzorging. In de hectische wereld van vandaag, draait het vaak om imago en de manier waarop je eruitziet is essentieel onderdeel van hoe mensen je zien. Het volgen van training en opleidingen, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en op de hoogte blijven van mode en trends zijn belangrijk om een goede stylist te zijn. Maar uiteindelijk draait het vooral om het volgen van je hart en passie en iets te creëren dat laat zien, voelen en zijn. Een goede kapper zal altijd kijken naar de individuele wensen en haarstructuren om je goede gelaatstrekken te benadrukken en persoonlijkheid naar voren te laten komen.

  Volg je ons al op Social Media?

  Let's be social!

  About Our Mission

  Wij doen er alles aan om je te helpen er goed uit te zien en de beste versie van jezelf te zijn. Daarom willen we niet per se aan het modebeeld voldoen, maar besteden we aandacht aan kleine details. We kijken naar individuele wensen, gelaatstrekken en haarstructuur om het meest passende kapsel te creëren en advies te geven voor passende haarproducten. Een belangrijk element hierbij is hierbij dat jij jezelf goed voelt. Uiterlijke verzorging is immers de fysionomie van de mens en laat zien wie jij bent en wat je belangrijk vind. Daarnaast bieden we graag een moment van ontspanning en aandacht. Het is namelijk belangrijk om lief voor jezelf te zijn!


  Wij proberen maatschappij, natuur en persoonlijke verzorging met elkaar verbinden, voorzien van een vleugje glamour. Dat is in deze sector niet heel makkelijk en we zijn ons ervan bewust dat niet al onze keuzes duurzaam zijn. Toch proberen wij ernaar te streven om zo milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Hierbij is het voor ons vooral belangrijk dat we stap voor stap onze voetafdruk kunnen verkleinen en hierbij een juiste balans creëren tussen de drie P’s. Wil je meer weten over wat wij allemaal doen om dit te bereiken? Neem dan gerust contact met ons op.

  ×