→Voor 12.00 uur besteld, is dezelfde werkdag verzonden. 
→1,95 Verzendkosten.
→Gratis levering vanaf €20.

Voor bestellingen met een orderwaarde van minder dan twintig euro rekenen we €1,95 aan verzendkosten. Bestel je voor meer dan twintig euro? Dan wordt je bestelling gratis bezorgd. Als je orderbedrag meer dan vijfendertig euro bedraagt doen we er ook gratis een cadeautje bij. Je bestelling wordt op werkdagen nog dezelfde dag verzonden als je voor 12.00 besteld. 

Wie bezorgt mijn bestelling?

Voor het leveren van bestellingen maken wij gebruik van de diensten van DPD en PostNL. Welke dienst wij precies voor de bezorging van jouw pakket gebruiken is afhankelijk van je bestelling. Zodra we jouw order hebben aangemeld bij de bezorgdienst ontvang je een mail met een track&trace code.

Waar wordt mijn bestelling bezorgd?

Je kunt je bestelling thuis of op je werk laten bezorgen. Ben je weinig thuis of wil je iets cadeau doen? Dan kun je ook een ander bezorgadres opgeven van bijvoorbeeld familie of vrienden. Helaas is het (nog) niet mogelijk om zelf je bezorgdienst te kiezen of om je bestelling op een afhaalpunt te laten bezorgen. Ook kun je geen postbus als bezorgadres opgeven.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Het is uiteraard mogelijk om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Tijdens het bestelproces kun je dit eenvoudig aangeven in stap twee. Nadat je de factuurgegevens in hebt gevuld kun je het vakje ‘bezorging op een ander adres’ aanvinken. Er verschijnt nu de mogelijkheid om een bezorgadres in te vullen. Je bestelling wordt op het bezorgadres geleverd.

Kan ik mijn bestelling naar het buitenland laten versturen?

Ja, het is mogelijk om je bestelling naar het buitenland te laten versturen. Voor regio’s buiten Nederland gelden echter andere verzendkosten en levertijden. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar [email protected] We helpen je uiteraard graag verder.

Maatregelen rondom Covid-19

Helaas hebben ook wij te maken met de gevolgen van de maatregelen rondom Covid-19. We doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen, maar helaas lukt dit niet altijd. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je pakketje iets later wordt bezorgd door extreme drukte.

Ook kunnen we minder goed bereikbaar zijn of producten tijdelijk uitverkocht zijn of een langere levertijd vanuit het buitenland hebben. We doen er alles aan om te blijven ontwikkelen en verbeteren en waarderen je begrip en geduld voor de situatie. Stay stafe! 

Heb je nog vragen?

Kijk dan eens bij ons veel gestelde vragen of neem contact met ons op:

[email protected]

Elithair
Windmolen 14
1135KD Edam