Samenwerkingen met bloggers, vloggers en influencers

Ben je een blogger, vlogger of influencer op social media en wil je graag onze producten uitproberen? We staan altijd open voor leuke samenwerkingen zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ambassadeurs om onze merken te promoten. Deel je gedachten en ideeën met ons en laten we kijken of we samen iets voor elkaar kunnen betekenen!

PS. Vergeet geen motivatie en je mediakit of informatie over je statistieken toe te voegen. We kijken ernaar uit om van je te horen.

Neem contact op

Geschreven door onze ambassadeurs

Laat jezelf inspireren
Glorie

Haarwax geïnspireerd op bekende geuren

Glamview.nl testte verschillende soorten haarwax van het merk Glorie uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en ontdek wat deze haarwax precies voor je haar doet en welke geuren je moet uitproberen.

Lees de blog
Harem’s

Je haar beschermen tegen de zon

Bohalista.com testte haarverzorging van het merk Harem’s uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en leer meteen waarom je niet alleen je huid, maar ook je haar moet beschermen tegen de zon!

Lees de blog
Glorie

Veelzijdige Eau de Cologne van het merk Glorie

Glamview.nl testte de Eau de Cologne van het merk Glorie uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en ontdek meteen waarom Eau de Cologne al bijna driehonderd jaar zo geliefd is en ook helpt tegen bijvoorbeeld muggenbulten en scheerwondjes!

Lees de blog
Harem’s

Haarverzorging met Argan voor beschadigd haar

Bookstamel.com testte producten met Argan van het merk Harem’s uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en ontdek wat dit fijne ingrediënt kan betekenen voor beschadigd haar.

Lees de blog
Harem’s

Verfrissende haarverzorging met Avocado en Bamboe

Yustsome.nl testte haarverzorging van het merk Harem’s uit en zag dof en droog haar veranderen in glanzende en zachte lokken. Ben je benieuwd wat ze hiervoor gebruikte? Lees dan haar blog en ontdek wat dit merk voor je haar kan doen.

Lees de blog
Harem’s

Avocado en Bamboe voor de verzorging van haar en huid

Verdraaidmooi.com testte verschillende producten met Avocado en Bamboe van het merk Harem’s uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en ontdek wat Avocado precies voor je haar doet!

Lees de blog