Samenwerkingen

Laat jezelf inspireren door onze ambassadeurs

 Vooral mijn man heeft veel gebruik gemaakt van deze heerlijke en fijne haar wax en was er ontzettend blij mee

Laatste samenwerkingen

Glamview.nl testte verschillende soorten haarwax van het merk Glorie uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en ontdek wat deze haarwax precies voor je haar doet, waarom deze zo bijzonder is en welke geuren je absoluut zou moeten uitproberen.

Lees de blog

Enjoycelife.nl testte shampoo en haarolie met zwarte knoflook van het merk Harem’s uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en ontdek dat dit verbazende ingrediënt niet alleen heel lekker ruikt, maar ook waarom het kan helpen bij een vollere bos haar. 

Lees de blog

Blogsbyingrid.com testte producten met Ezelinnenmelk van het merk Harem’s uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en ontdek niet alleen waarom ezelinnenmelk prettig is voor de verzorging van de huid, maar ook perfect is voor fijn en futloos haar!

Lees de blog

Bohalista.com testte haarverzorging van het merk Harem’s uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en leer meteen waarom je niet alleen je huid, maar ook je haar moet beschermen tegen de zon en hoe je dit gedurende het jaar het beste kunt doen!

Lees de blog

Glamview.nl testte de Eau de Cologne van het merk Glorie uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en ontdek meteen waarom Eau de Cologne al bijna driehonderd jaar zo geliefd is en ook helpt tegen bijvoorbeeld muggenbulten en scheerwondjes!

Lees de blog

Bookstamel.com testte producten met Argan van het merk Harem’s uit. Ben je benieuwd naar de review? Lees dan de blog en ontdek wat dit fijne ingrediënt dat al eeuwenlang bekend staat om haar schoonheidsgeheimen kan betekenen voor beschadigd haar.

Lees de blog

Inspire & Transform 
Let’s blossom together

Samenwerkingen met bloggers, vloggers en influencers

Ben je een blogger, vlogger of influencer op social media en wil je graag onze producten uitproberen? We staan altijd open voor leuke samenwerkingen zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ambassadeurs om onze merken te promoten. Deel je gedachten en ideeën met ons en laten we kijken of we samen iets voor elkaar kunnen betekenen!

PS. Vergeet geen motivatie en je mediakit of informatie over je statistieken toe te voegen. We kijken ernaar uit om van je te horen.

Get in touch!