Rebonding

Refurbish your hair extensions

Het hergebruiken van hair extensions

Wat moet je weten?

Onze service voor het hergebruiken van extensions

Het is prima mogelijk om hair extensions te hergebruiken. Het is immers zonde om deze na een of keer te dragen weg te gooien. Vooral als het haar er nog mooi en verzorgd uitziet! Je kunt er daarom voor kiezen om gebruik van onze service te maken waarbij wij de extensions rebonden en verzorgen zodat ze weer als nieuw uitzien. Wij vragen je om hiervoor dit formulier in te vullen en samen met de extensions naar ons op te sturen. Na ontvangst zullen wij je een betaalverzoek sturen. Als dit voldaan is beginnen wij met het rebonden van de extensions met keratine. Ook zullen we ze verzorgen met een serum. Na ongeveer twee à drie dagen zijn de extensions klaar om te hergebruiken en sturen we ze terug naar jou! Uiteraard is het ook mogelijk om ze langs te brengen en/of op te halen.

Tegen een meerprijs kunnen we ook een gehele verzorgingsbehandeling aanbieden. Wij gebruiken dan een passende shampoo, conditioner en haarmasker om het haar weer in goede conditie te krijgen. Als finishing touch verzorgen we de extensions met een voedend serum. En wil je de extensions laten kleuren? Ook dat is geen enkel probleem mits de extensions van echt remy human hair zijn. Blonderen doen we niet. Dit is niet goed voor de kwaliteit van de extensions en bovendien zoveel werk dat het goedkoper is om nieuwe aan te schaffen. Hierbij is professionele kappersverf inbegrepen. Houdt er wel rekening mee dat een verzorgingsbehandeling en/of kleuring iets langer kan duren dan alleen het rebonden van de extensions. Maar binnen vijf à zes dagen zullen wij de extensions terugsturen.

Zorg ervoor dat het haar schoon en netjes verpakt is. Wij nemen de extensions alleen aan als ze er netjes uitzien en geen klitten/knopen bevatten. Als je geen verzorgingsbehandeling bij ons afneemt, stellen we het zeer op prijs als je de extensions van te voren wast. Dit werkt prettiger voor ons, maar is ook fijner voor jezelf als je het pakketje retour ontvangt. Door het gebruik en borstelen van de extensions kunnen strenger dunner geworden zijn. Stuur deze dan toch mee want waarschijnlijk kunnen wij er enkele samenvoegen. Het kan hierdoor wel gebeuren dat je minder extensions terugkrijgt dan je hebt opgestuurd, maar dit laten we je uiteraard weten. Zo kun je eventueel meteen extensions bij bestellen en hoef je niet onnodig extra verzendkosten te betalen. Houdt er ook rekening mee dat de extensions door het rebonden iets korter zullen worden.

Vul dit formulier in en stuur het mee met de extensions (of mail het ons). Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via [email protected]